website

Over de auteur

Afbeelding van de auteur Nina van Arum

Buiten het maken en bedenken van deze JA JIJ producten.....

ben ik ondernemer in verschillende bedrijven, opgericht samen met mijn compagnon. Ik zit in diverse besturen en coach ik ambitieuze managers en directeuren middels mijn next-level leadership traject en masterclasses professionele kracht en zichtbaarheid.

Daarnaast geef ik lezingen aan bijv. studenten en (vrouwen)netwerken. Ik onderneem met een reden. Ik wil mijzelf vrijspelen om op vrijwillige basis méér maatschappelijke impact te kunnen maken. Zo spreek ik elke week een aantal mensen die vastlopen en organiseer ik online sessies voor vrouwen die door  omstandigheden geen/of nauwelijks een sociaal netwerk of sociaal leven hebben (ik heb daar ook een gratis werkboek voor gemaakt die je kunt downloaden van mijn website: ninavanarum.nl).

Ik ben een alleenstaande moeder van drie puberkinderen, een amateursporter en
niet te vergeten net als jij een “gewoon over het leven struikelend mens”.

Al onze bedrijven en producten doneren aan de Stichting ÇA Suffit Foundation. Een stichting die zich inzet voor projecten die vrouwen en kinderen uit kwetsbare omstandigheden halen. Heb je daar een goed idee en/of project voor? Neem dan ook contact op.

Zo, nu weet je iets meer over de maker...

Lief mens... ik wens jou al het goeds wat dit product je gaat brengen. Online ben ik te vinden op LinkedIn, stuur me daar vooral een connectie verzoek. Op  Instagram vlog ik over mijn leven. Zoek me op, als je wil. En weet...je mag me alles vragen en/of voorleggen via team@ninavanarum.nl .....doen!

Logo Nina van Arum

Fijn om van jou te horen waarom jij dit hebt besteld? (hoeft niet natuurlijk)*
Liquid error (snippets/cart-drawer line 228): product form must be given a product

Wat zoek je?